Author: llobyt
•04:50
Noi tinerii din ziua de azi avem tendinta sa ne consideram cineva important in viata.Avand in vedere  ca cei care sunt cu adevarat cineva se invechesc si la un moment dat devin istorie,si noi care ne indreptam odata cu tehnologia spre culmea autodistrugerii ne ridicam in slavii si zambim replicand:Sunt cineva!
Ne facem planuri marete,gandim cu o minte care ne insala amarnic,si cand se pare ca toate lucrurile se indreapta spre fagasul gandit de mintea noastra virusata ,urmeaza esec dupa esec si dam buzna spre teritoriul depresiei.
Ca de obicei dupa orice greseala cautam un vinovat.Ne distrugem singuri sansele de a iesi la suprafata gandind ca si asa e bine si pana la urma ne obisnuim sa traiam cu mizeria sub nas.Tratam cu o nepasare imensa intelepciunea pe care credeam ca am avuto la inceputul drumului....defapt noi suntem atat de mici si neexperimentati incat cadem brusc din culmea propriului nostru univers direct in fundul prapastiei.
Intotdeauna vinovatul in astfel de situatii sunt EU ! Niciodata nu o sa putem construi ceva ,fie el cat de neimportat ,dintr-un foc.Trebuie sa ne construim propriul mediu de viata caramida cu caramida si pe drum sa primim cu bratele deschise sfaturile acelor care cu adevarat sunt demni de a se numi cineva.
P.S:Citeste de 3 ori motto-ul meu si rumega-l pana cand intelegi scopul acestei postari. 
|
This entry was posted on 04:50 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

3 comentarii:

On 26 august 2010 la 05:38 , iryna spunea...

foarte adevarat....e fain blogul tau;)

 
On 27 august 2010 la 10:26 , llobyt spunea...

mersi irina...doar unul care a trecut pe acolo poate spune asta...:)

 
On 3 septembrie 2010 la 10:11 , Foudre spunea...

foarte mare dreptate ai cu postarea asta , punctezi foarte bine problema asta , si in plus substantializezi mentalitatea mea cu aceste randuri . bravo :D