Author: llobyt
•04:56

     Pasind printre printre copacii stirbiti de frunze,adieri de vant imi bat in ceafa.Vad in departare ultimile randunele care isi fac cu graba bagajele si se pregatesc de zbor.Toate evidenteaza sosirea ta.Totul mi se pare acum mai trist.Unii copaci miscati din radacini de bataia vantului care creste odata cu lasarea nopti,gem si se lasa pagubasi cuprinsi de o melancolie impunatoare.
    Scartaie frunzele sub picioarele mele,parca dornice sa-si exprime durerea care le-a fost provocata de schimbarea brusca care s-a produs in natura.
    Odata cu lasarea serii incep sa se auda si lupii infometati tanjind dupa o cina pe care nu o gasesc.Se ascund incet in vagauni,speriati de traznetele care incep sa lumineze cerul ,transformat acum intr-un tablou pictat doar cu culori inchise.Norii incep a da drumul la primi stropi de ploaie.Incet se porneste o ploaie torentiala care pune punct melancoliei care domnea asupra padurii.
   Toate isi exprima neplacerea,dar odata cu intrarea in inima nopti aceste sentimente se scurg incet in oceanul uitarii,si ramane un peisaj rece.
    Ies si eu din acest tablou al ''toamnei'' si ii urez un: Bine ai venit inca o data pe la noi,draga toamna!
|
This entry was posted on 04:56 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

5 comentarii:

On 6 septembrie 2010 la 06:21 , BellaVanilla spunea...

foarte frumos scris! imi place cum ai descris toamna:) poate intri si-mi citesti si mie ultima postare:)

 
On 6 septembrie 2010 la 12:13 , BellaVanilla spunea...

Ai un premiu de la mine:) il gasesti pe blog.

 
On 7 septembrie 2010 la 00:14 , llobyt spunea...

mersi mult:)

 
On 7 septembrie 2010 la 12:17 , Maria spunea...

expresia toamnei descrisa prin prisma elementelor ei. expresiv! aveam nevoie de o toamnă acum.

cu prietenie,
mf

 
On 12 septembrie 2010 la 05:29 , mindfreak spunea...

toamna...dulce toamna!