Author: llobyt
•02:29
''Zambetul tau imi inveseleste sufletul si cuvintele tale m-au ridicat de nenumarate ori.Mainile tale de atatea ori mi-au sters lacrimile ,vocea ta mi-a schimbat tonul vietii de multe ori.''
    E greu sa gasesti prieteni cu asemenea caracteristici.Toti avem prieteni ,toti ne consideram prieteni.Unii sunt tradati de acesti prieteni,iar alti sunt ajutati sa treaca peste greutati cu acesti prieteni.Totusi as vrea sa spun ca exista persoane care le poti numi prieteni adevarati.O astfel de persoana mi-a provocat mintea mea sa scriu asta.Daca ce scriu eu acum vi se pare o ridicare in slavi fara principii ,va spun ca principiile le am eu in inima mea.   Intotdeauna mi-a facut placere sa stau de vorba cu acesti oameni.Sunt oameni foarte simpli,dar cu un suflet plin de dragoste si ganduri care duc doar la un final fericit.E greu sa-ti iubesti aproapele ,dar e porunca.E greu sa-ti ajuti aproapele dar e porunca.E greu sa spui ''Iarta-ma'',dar e porunca,mult mai greu e sa spui ''te iubesc'' dar e porunca.
   E mult mai usor sa treci printr-o problema cu un  asemea prieten care te sustine.Prietenul a fost facut pentru lucruri ca si acestea. Cu acest prilej vreau sa-i multumesc unei persoane care detine caracteristicile prietenului adevarat,si mi lea demostrat in nenumarate randuri.Nu am sai dau nume ,doar initialele P.C. Sa nu te schimbi niciodata,si nu uita ca ce am scris acum aici nu l-a scris llobyt ci la-i scris tu  in mine prin faptele tale de fiecare data cand am avut nevoie de tine.

  
|
This entry was posted on 02:29 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

7 comentarii:

On 3 septembrie 2010 la 14:15 , Monica spunea...

ce frumos..e minunat sa fim inconjurat de oameni benefici care ne sunt mereu aproape neconditionat, dar e si mai minunat ca tu ai puterea de a aprecia acesti prieteni :) ramai cu ochii indreptati in sus si vei avea mai mult decat iti imaginezi. peace and love :)

 
On 4 septembrie 2010 la 03:16 , BellaVanilla spunea...

Foarte frumos scris :) poate intri si pe la mine si-ti spui parerea despre ceea ce scriu :)

 
On 4 septembrie 2010 la 07:42 , llobyt spunea...

Monica,oameni ca acestia sunt putini,dar buni!:)

Bella,merci mult.Am sa intru!:)

 
On 4 septembrie 2010 la 08:54 , BellaVanilla spunea...

Multumesc mult!:) Am aceeasi parere si despre ceea ce scri tu :) succes in continuare >:D<

 
On 4 septembrie 2010 la 11:32 , Anonim spunea...

salut! mersi pentru ca-mi urmaresti blogul! scrii destul de interesant, mi-a placut faza cu gandacii :)

 
On 7 octombrie 2010 la 00:09 , lidi spunea...

chiar imi place postarea asta...felicitari:D

 
On 13 noiembrie 2010 la 10:24 , yna spunea...

stii ca e o vb.."prietenul la nevoie se cunoaste" e frumos sa ai prieteni care sa fie alaturi de tine neconditionat..;)