Author: llobyt
•05:48
      Daca as fi un vultur,as colinda mari si tari pana te-as regasi.Alerg dupa tine fara speranta si fara vlaga.Cuprins de indoieli imi tremura gandirea de fiecare data cand imi aduc aminte ca pentru 3 secunde te-am avut.Esti tinta mea,stiu ca cu tine as fi mai fericit ,stiu ca esti o motivatie pentru mine.Ma lasa nemiscat toata placerea lumi,ignor tot ceea ce vad in jurul meu.Obiectivul meu esti tu!Esti ca o Luminita care palpaie mereu in inima mea.Imi incalzesti sufletul cu caldura si bunatate.Daca mi-ai citi gandurile ti-ai da seama de dragostea care o port in mine.As vrea sa pot sa ti-o daruiesc insa ceva nu ma lasa.Ma simt incatusat si blocat in propriul trup...fara putere de a ma misca.       De fiecare data cand luna apare pe cer,gandurile mele zboara inspre tine.Ma gandesc cum altadata lumina ei ne lumina pe amndoi inspre fagasul fericirii.N-am sa renunt la tine chiar de ar trebui sa ma lupt cu imposibilul.Am sa iau verbul ''a putea'' in brate si amandoi o sa luptam cu toate piedicile care o sa mi le impuna destinul.Voi ajunge la tine ,iubito.Asteapta-ma ca viu! 
|
This entry was posted on 05:48 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

5 comentarii:

On 26 octombrie 2010 la 12:11 , Anonim spunea...

"Esti ca o Luminita care palpaie mereu in inima mea"
esti tare...RObert llobyt:))
adori luna:)) stiu eu:))
By LU<

 
On 27 octombrie 2010 la 02:50 , llobyt spunea...

sti tu prea bine cine e luna mea :->

 
On 1 noiembrie 2010 la 07:32 , Foudre spunea...

woauy zauy !
nu stiam ca ai o luna :)

 
On 3 noiembrie 2010 la 06:34 , llobyt spunea...

in ghilimele spus ,da am!
imi pare bine k teai razgandit si ai revenit!
nu-mi imaginam lumea asta fara tine:P

 
On 9 noiembrie 2010 la 08:43 , Lavinia Dance spunea...

da,tu ai sa iei verbul a putea in brate dar s-arputea ca el sa fuga, insa mai ia si speranta u tine , ea nu fuge niciodata.