Author: llobyt
•01:47
     Astazi voi da ultima pagina din anul 2010,si maine am sa ma gandesc la azi ca la trecutul ce fuge de mine inspre uitare.Vor ramane toate zilele in urma cu bucuriile lor,cu necazurile lor,cu nedumeririle lor,cu off-urile lor ,cu clipele de extaz sau necaz...doar urmele lor se mai vad spunandu-ne cu voci pierdute:Asta ti sa intamplat aici,iar mai apoi stergandu-se totul,iar trecutul intra definitiv in ceata si ne lasa pe mana viitorului nesigur.De obicei la sfarsitul anului tragem linie si ne socotim faptele,uneori bune alteori rele.Marturisesc ca in anul asta am trait momente pe care nu le-as schimba pentru nimic in lume.Au fost clipe unice in viata unui om,clipe la care o sa ma gandesc toata viata,am sa le duc dorul.Nu am de ce sa ma plang in acest an,am uitat toate necazurile si am scos la iveala bucuriile vietii,putine,ciudate,de scurta durata,cum sunt ele am zambit atunci si voi zambi toata viata cand imi vor trece prin gand.
  In anul viitor voi fi tot eu,acelasi llobyt,cu aceleasi ganduri,sentimente,momente si clipe care ma fac sa ma simt eu.Ii multumesc lui Dumnezeu,pentru tot ce mi-a dat in anul acesta si Ii multumesc si pentru ce Imi va da in anul viitor.
   Iar voua,va doresc la toti Un An Nou fericit,va doresc o viata linistita,implinita,cu cat mai putine necazuri,iar momentele de bucurie sa-si puna amprenta asupra sufletelor voastre.
|
This entry was posted on 01:47 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

5 comentarii:

On 31 decembrie 2010 la 02:09 , Lavinia Dance spunea...

multumesc, la fel si tie.

 
On 31 decembrie 2010 la 03:59 , Symona spunea...

Un An Nou bun si tie! Dumnezeu sa-ti calauzeasca pasii pe mai departe, in ascultarea de El!

 
On 2 ianuarie 2011 la 03:33 , Anonim spunea...

La multi ani :)
Un an nou binecuvantat de Domnul!

 
On 3 ianuarie 2011 la 00:43 , Christine spunea...

multumesc frumos...la multi ani si tie!!

 
On 3 ianuarie 2011 la 13:06 , Florin (INU) spunea...

La multi ani fratele meu >:D< Sa ai un au pli de Bucurie,Fericire si Dragoste!