Author: llobyt
•03:12
     Am avut placerea pot sa zic,ca pentru 3 anii sa locuiesc in Spania.Iar acum dupa catva timp,au ajuns sa apreciez cultura lor.Nu mi-o luati in nume de rau,stiu ca multi dintre voi ati fost pe acolo ,si poate nu ati ramas cu un gust prea bun despre ''los espanoles''.Dincolo de faptul ca au un orgoliu extrem de puternic,si le place mereu sa fie cireasa de pe tort,au si ei lucruri care te lasa masca.Traind in acelasi mediu de viata ca ei ,nu puteam sa nu i-au parte si eu la cate-o ''fiesta'',unde ei isi sarbatoreau sfintii sau ofereau cate un spectacol publicului.
    M-au intrebat multi daca mi-a placut in Spania,iar raspunsul e unul foarte simplu:DA!Nu pot sa spun ca a fost rau unui lucru care m-a facut sa zambesc!Totusi am avut si momente de criza in care duceam lipsa ''dragii mele tari'',insa spre final am inceput sa ma simt unul dintrei ei.E de ras,dar stiti de ce am inceput sa simt asta? Spanioli stiu sa respecte cel mai bine motto-ul urmator:Respect me,and I respect you! Am avut prietenii spanioli cu droaia,prieteni care m-au bagat pe fagasul traditiilor lor si cu timpul ,nu mi se parea ciudat ce faceau ei.
    Trecand peste toate schimbariile acestea eu am ramas roman,si sincer sa fiu sunt mandru de asta. Nu dau pe nimic in lume patria mea.Si voi alerga intotdeauna la vatra unde am crescut ca persoana.Si totusi exista Cineva,care a avut grija de mine sa ma indrume acolo unde sunt acum si unde mi-e foarte bine.

|
This entry was posted on 03:12 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

8 comentarii:

On 22 decembrie 2010 la 05:17 , Herepean9 spunea...

fain...as vrea sa ma duc si eu odata acolo...dar nu pentru mult timp:D asa intr-o vacanta:) si tata a fost si surpriza...i-a placut:D

 
On 22 decembrie 2010 la 23:49 , Anonim spunea...

Me gusta la mar, me gustas tu :))
Dc nu ai pus o poza k "paella"? sa stim si noi ce e :P

 
On 23 decembrie 2010 la 02:42 , Lavinia Dance spunea...

am cittit ce ai scris tu aici, si mi-ar palcea si mie foarte mult sa merg in Spania si sa vad cum este, dar pana atunci iti urez sarbatori fercite in Isus, sa te bucuri cat mai mult prin El si in acest an de Craciun!

 
On 23 decembrie 2010 la 11:27 , Foudre spunea...

Probabil asa ar fi si la mine , daca ar fi sa ma intorsc acasa , as avea o urma de tristete ... :)

 
On 24 decembrie 2010 la 05:58 , Foudre spunea...

Craciun Fericit Robert !!
Sa ai parte de tot ce e mai frumos si mai curat ! Ne vedem in 2011 mai buni la suflet si mai curati !

 
On 25 decembrie 2010 la 01:40 , adda_life spunea...

Domnul sa te binecuvinteze de aceasta sarbatoare cu multa pace si bucurie. Craciun feicit

 
On 29 decembrie 2010 la 10:20 , Anonim spunea...

foarte interesant

ps: Sarbatori fericite

 
On 30 decembrie 2010 la 05:29 , llobyt spunea...

Va multumesc la toti pentru urari!
Am lipsit o perioada de timp,din motive tehnice:))
La multi ani si voua,dragilor!:P