Author: llobyt
•08:51
   Ma uit in spate,totul e trecut,doar gandurile mele incearca sa intre in acest cufar vechi in care am acumulat experienta ,lacrimi,bucurii,prieteni,dusmani,iubire,schimbari,intristari,etc.Un moment de bucurie trece,iar cel de intristare la fel,doar urmele acestor clipe raman,si  incerc sa-mi dau seama care urma va ramane marcata mai mult timp in inima mea,cea a bucuriilor sau cea a necazului? Raman mereu pagubas in fata acestor intrebari,dar sunt sigur ca viata imi va da sansa sa aflu asta.
  Am avut cateva momente in viata mea cand eram gata sa dau orice ca sa pot opri timpul,si doar pentru a face o bucurie mai lunga.Am avut ,bineinteles, si momente in care uram timpul si vroiam ca secundele sa fie zile,si sa pot lasa cat mai in spate momentul cu pricina.Ma las pagubas in fata acestor momente pe care viata mi le ofera...Nu pot sa continui acest articol,fiindca inspiratia m-a parasit...si daca as scrie fara inspiratie a-ti rade de mine...
|
This entry was posted on 08:51 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

1 comentarii:

On 14 ianuarie 2011 la 09:04 , Lavinia Dance spunea...

e frumos titlul, si eu vreau sa treaca chinul de aici, si sa te simti tu mai bine:)