Author: llobyt
•08:30
     E noapte rece.Intunericul aspru si apa nervoasa lovesc in catargul barcutei mele cu care grabit ma intorc spre tarm.O zi nu tocmai obisnuita imi sta in spate,iar in fata doar clipe care ma vor indeparta tot mai mult de aceasta zi.Gandurile pribegesc si se lupta amarnic cu realitatea...Daca....Poate...dar stropi de apa incep sa cada dinspre cerul negru,trezindu-ma la realitate.O realitate dura,mult prea dura pentru mine.Imi ridic ochii inspre cer,in palme culeg stropi de ploaie,iar picioarele incep a-mi tremura.
    O figurina de forma corpului uman,in neagra noapte cade peste balustrada micului vas,lovindu-se brusc de apa marii care inghite trupul ca un lup infometat care tine intre ghiare un mielusel...
    De multe ori ma simt slab in fata incercarilor care se napustesc asupra mea,si ceea ce ma doare mai mult este ca sunt tradat de cei din jurul meu...de ''tovarasii mei''...Insa vine vremea cand voi pleca din aceasta lume rea,si am sa las aici pe cei care fac raul intentionat...Acum voi loviti in barca mea,poate ma scufund,insa e Cineva care ma ridica la suprafata,si intr-o zi ma va ridica la cer...
|
This entry was posted on 08:30 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

3 comentarii:

On 16 februarie 2011 la 04:42 , Unknown spunea...

ce frumos.....

 
On 16 februarie 2011 la 04:51 , pissi spunea...

absolut superb modul in care ai descris ceea ce simti...

Sa iti urmezi viata dupa parerile altora nu este decat o sclavie (Lawana Blackwell)

 
On 16 februarie 2011 la 09:55 , adda_life spunea...

Amin. Caci Eu sunt Domnul Dumnezeul tau, care te iau de mana dreapta si-ti zic: "nu te teme de nimic, eu iti vin in ajutor! (Isaia 41.13)
cand striga cei fara prihana, Domnul aude, si-i scapa din toate necazurile lor. Domnul este aproape de cei cu inima infranta, si mantuieste pe cei cu duhul zdrobit. De multe ori vine nenorocirea peste ce fara prihana, dar Domnul il scapa intotdeauna din ea. Toate oasele i le pazeste ca niciunul din ele sa nu i se sfarame. Pe cel rau il omoara nenorocirea dar vrasmasii celui fara prihana sunt pedepsiti. Domnul scapa sufletul robilor Sai, si nici unul din cei ce se incred in El, nu este osandit (Ps: 34.17-22) incredete in El si vei vedea harul Lui Domnul sa te intareasca si sa te binecuvinteze!