Author: llobyt
•07:49
   Orice sfarsit e un nou inceput.De multe ori ma agat de aceste cuvinte.Caut sfarsitul.Zaresc inceputul.Apoi totul se pierde dintr-o data ca un glont tras in vazduh.Imi lipseste fermitatea proprie.Mi-a furat-o trecutul si parca imi e atat de greu sa o rascumpar.Poate,daca,incerc,oare, sunt cuvinte care imi trec prin gand tot mai des insa nu sunt capabil sa fac conexiunea cu Destul sau Stop.Diferenta dintre o frunza care cade la pamant trantita de vant si eu uneori e nula.Traim intr-o vreme mult prea schimbatoare si confuza.Durerea apare pe fetele noastre insa in interiorul nostru e cu totul alceva.Spirite slabe si voci plangacioase ma inconjoara.Uneori ma afecteaza alteori fug de ele si le inving.Teoriile ma inconjoara si indemanarea practica mi-am pierdut-o.Si daca ar fi sa incadrez totul intr-o acolada as descrie la capatul ei frica pe care o port in interior.                      
    Presimt sfarsitul tragic al omului ca sfarsitul personajelor din nuvelele lui Slavici.Omul intr-o continua degradare si m-ai apoi un sfarsit tragic si fara sansa de a fi putut schimbat.As vrea doar sa pot striga odata EU,ca un portar ce urmareste o minge in aer si o prinde cu putere la piept.Siguranta de a fi eu si rascumpararea principiilor care m-au consacrat le vreau inapoi.Puterea de a spune Stop si de a bloca totul in spatele meu e tinta omuletului ce il port in interiorul meu.Iar mai apoi sa pot pasi pe noul drum pe care mi l-am facut sfarsind cel vechi.
   
   
|
This entry was posted on 07:49 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

2 comentarii:

On 13 martie 2011 la 12:28 , EmM spunea...

..cum iti spuneam:"FRUMOS!:*"..eu una ma regasesc in ceea ce ai scris,de multe ori e greu sa dobandesti puterea sa spui STOP..

 
On 25 martie 2011 la 15:32 , adda_life spunea...

intradevar e greu sa recuperezi ce ai pierdut...dar imi vin in minte niste versuri care pe mine ma-u ajutat; Destinul tau e sa invingi cand esti cazut sa te ridici, destinul tau la scris candva Isus. putem recupera, invata si invinge prin Hristos. pentru ca destinul nostru este sa invingem, noi putem sa biruim pentru ca Hristos este cu noi! Vei vedea ca, cu rabdare si credinta iti vei invinge uriasii.Domnul sa te intareasca