Author: llobyt
•12:08
    Soarele a inceput sa incalzeasca natura,frigul si-a facut bagajele si ne-a parasit iar totul incepe sa prinda din nou viata.Primii ghiocei si-au scos capul sa salute respectosi peisajul placut care ne invaluie cu frumusetea lui.Pe ici colo cate un fir de iarba incepe sa dea o culoare mai vie campiilor.Fiecare copac pare fericit ca iarna s-a dus iar acum ei pot fi de folos omenirii.In curand ei vor inmuguri iar mai apoi vor parfuma totul cu mirosul foarte placut al florilor lor.
    Prin gradini oamenii au inceput sa petreaca din ce in ce mai mult timp facandu-si planuri pentru noul sezon de gradinarit.Unii incep a planta pomisori cu gandul ca peste cativa anii sa poata sa se bucure de ei prin fructul pe care il vor aduce.Pe coasta dealului inca gri niste siluete se plimba domol printre randurile de vita de vie.In stol niste pasarele se fac si ele auzite dand semne si ele de multumire.Ziua incepe a fi din ce in ce mai mare iar noapte mai mica si mult asteptata.
    Miros de primavara se respira si in sufletele oamenilor care multumitori privesc catre mandrul soare si zambesc entuziazmati si coplesiti de atmosfera placuta din jurul lor.
    Un cer senin albastru cu putini nori parca rataciti domina peste intregul univers.Mai inspre seara deodata cu intunericul noptii adieri de vant doresc sa ne transmita ca iarna a plecat dar sa nu ne para rau ca peste cateva luni va veni inapoi.
    Peisaje impresionante ne inconjoara iar cativa pictori incep a-si face util talentul pictand si admirand panoramele din jurul lor.Cat de frumos e totul acum.Iubesc natura si cred ca si ea ma iubeste pe mine de aceea tot ce pot face acum e sa zambesc cu gura pana la urechi si sa multumesc Creatorului pentru creatie.
|
This entry was posted on 12:08 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

9 comentarii:

On 15 martie 2011 la 22:41 , broderie manuala spunea...

imi plac...e primul miros de primavara..natura iubeste tot si pe toti

 
On 16 martie 2011 la 04:49 , Unknown spunea...

duuulce si frumoasa primavara :X

 
On 16 martie 2011 la 07:11 , EmM spunea...

..merita un zambet mare,hai fie doua:):)..

 
On 18 martie 2011 la 10:12 , D. spunea...

foarte frumos:)

 
On 19 martie 2011 la 02:48 , pissi spunea...

eh na:P...daca avem primavara inseamna ca e FRUMOS:p

 
On 19 martie 2011 la 07:32 , Pacatoasa spunea...

imi plac descrierile tale... :) ai surprins foarte bine venirea primaverii

 
On 20 martie 2011 la 01:31 , ღAzucenaღ spunea...

Pacat ca la mine e inca frig ,doar doua zile razele soarelui plapande si cu o putere suava ne-au vizitat orasul ,acum iarasi frigul stapaneste primavara ,la mine ,la voi nu stiu cum este ,vreme nu e intotdeauna la fel .Imi place foarte mult cum ai scris ,parca am simtit mirosul primaverii si imbratisarea aerului cald.

 
On 25 martie 2011 la 15:18 , adda_life spunea...

foarte frmos...Domnul sa te binecuvinteze:d

 
On 27 martie 2011 la 23:59 , Anonim spunea...

te felicit esti un baiat deosebit si iti doresc din toata inima ca DOMNUL SA ITI DEA MULTA BINECUVANTARE.NU UITA O PERSOANA DRAGA TI-E S-A RUGAT MULT PT.TINE SI ISI DOREA SA TE VADA MARE.DAR...N-A FOST SA FIE ASA