Author: llobyt
•04:56

Author: llobyt
•02:43
       ,,Trebuie sa scap,sa fug.Mi-e frica.Nu ma pot misca si vine...vine si ma va lovi.De ce nu ma pot misca?De ce nu pot fugi?AAHHHH....'' cam asta ziceam eu in unul dintre visele mele de azi noapte...asa ca stati linistiti nu vine nimeni si pot fugi,doar ca e prea cald si nu fug acum. 

    Ideea e alta.Aseara am adormit foarte ingandurat.Am avut unul dintre acele momente cand te simti atat  de mic precum un soarece in fata unui elefant si esti aproape sigur ca ,,Trompy'' te va strivi cu unul dintre picioroancele lui uriase.Ei bine,asa eram eu aseara,simteam lumea mare,eu mic...simteam ca e greu si simteam o oboseala .Simteam viitorul ca o necunoscuta intr-o ecuatie de gradu 3.Parca aveam nevoie sa stiu ca va fi bine,insa nu disponeam de aceast lucru ...Insa intr-un tarziu am adormit ...cam tulburat dupa cum vedeti si cam sifonat...insa am adormit...A urmat o noapte plina de vise.Aiurea.Atunci cand esti stresat si iti trec prin minte o gramada de  probleme, visezi lucruri precum cel pe care l-am scris eu la inceput.Absurde.Problemele zilei se reflecta in visele din timpul noptii.Asa se spune...si se pare ca asa e.Uneori.Noaptea a trecut si azi dimineata m-am trezit brusc.Aiurit rau.Inca nu ma calmasem.Am iesit afara.Razele soarelui bateau destul de puternic iar eu eram acel intuneric pe care el trebuia sa-l lumineze.Insa nu a fost asa.Aveam prea multe ganduri ,prea multe de facut si prea putina initiativa,optimism si incredere.
    Am revenit in casa si aici urmeaza ceva frumos.Printre zecile de ganduri mi-a venit un gand.Sa iau Biblia si sa citesc unde se deschide.Zis si facut.O iau .Brusc o deschid si ochii mi se opresc pe un verset.Fara sa vreau.A fost ceva uimitor.Mi-au ramas ochii acolo.Uite ce scria:
Psalmul 37,5-11.
5. Incredinteaza-ti soarta in mana Domnului, increde-te in El, si El va lucra, 
6. El va face sa straluceasca dreptatea ta ca lumina, si dreptul tau ca soarele la amiaza. 
7. Taci inaintea Domnului si nadajduieste in El. Nu te mania pe cel ce izbuteste in umbletele lui, pe omul care isi vede implinirea planurilor lui rele. 
8. Lasa mania, paraseste iutimea; nu te supara, caci supararea duce numai la rau. 
9. Fiindca cei rai vor fi nimiciti, iar cei ce nadajduiesc in Domnul vor stapani tara. 
10. Inca putina vreme, si cel rau nu va mai fi; te vei uita la locul unde era, si nu va mai fi. 
11. Cei blanzi mostenesc tara si au belsug de pace.


     Dupa asta,eram constient.Dumnezeu imi vorbise.Intr-un chip minunat.Lucrurile acum aveau sens,viitorul era unul sigur si pacea incepuse sa curga in inima mea pe deplin.Cand Dumnezeu iti vorbeste,asculta,crede si se va implini.Asta e lectia pe care Dumnezeu mi-a dat-o astazi.Si sunt foarte bucuros pentru ca am un asemenea Dumnezeu care imi poarta de grija.Fara El viata mea ar fi fost o parapanta spre moarte,un nimic viu.Insa prin faptul ca L-am cunoscut si lucrurile s-au schimbat.Oricat de mare ar fi valea prin care trec stiu ca e Cineva care stie ca sunt in vale si stie ce trebuie sa faca cu mine.


Author: llobyt
•15:07
            Cel mai mult m-a durut in viata atunci cand prietenii mei s-au departat de mine si au ales sa loveasca in mine crezand ca eu incerc sa le fac rau fiindca m-au parasit...Insa nu-i asa...
Traiesc pe Terra si asta inseamna ca am de-a face cu oameni,si ei au de-a face cu mine.Normal ar fi sa fim compatibili fiindca suntem din aceasi specie,insa pe pamant nimic nu-i mai normal.
Imi pare rau pentru toti aceia pe care candva i-am considerat prieteni si cu care am trait clipe frumoase insa n-am stiut sa mentinem relatia noastra si totul s-a stricat.Sincer.Imi pare rau.
      Scriu aceste randuri pentru ca ma doare cand vad oameni care ma lovesc si ma privesc cu ura.Nu ma dor loviturile lor ci ma doare faptul ca le-am dat sansa sa ma loveasca.Am avut incredere in cine nu trebuie,si am considerat prieten pe cine nu imi era...Ma doare ca am gresit.Ma doare ca am ales gresit...ca v-am ales gresit.Insa asta e trecut si trecutul e nu-l mai putem schimba insa viitorul il putem face frumos...si eu am inteles asta,sper ca si voi sa faceti la fel.Eu am renuntat de mult la lupta pe care vad ca voi o duceti cu mine,s-au mai bine zis doar credeti ca eu lupt cu voi...Oh,nu.Demult am renuntat sa lupt impotriva oamenilor.
      Sa nu credeti ca prin ceea ce scriu aici arat un moment de debilitate...deloc.Sunt o persoana sincera si incerc sa fiu asa tot timpul,iar acum 2 august 2012 la ora 1:09 asta simt,asta zic.Ce v-a vi in viitor nu stiu...Am nadejdea ca va fi bine.Cu mine.Cu voi .Cu toti...