Author: llobyt
•15:07
            Cel mai mult m-a durut in viata atunci cand prietenii mei s-au departat de mine si au ales sa loveasca in mine crezand ca eu incerc sa le fac rau fiindca m-au parasit...Insa nu-i asa...
Traiesc pe Terra si asta inseamna ca am de-a face cu oameni,si ei au de-a face cu mine.Normal ar fi sa fim compatibili fiindca suntem din aceasi specie,insa pe pamant nimic nu-i mai normal.
Imi pare rau pentru toti aceia pe care candva i-am considerat prieteni si cu care am trait clipe frumoase insa n-am stiut sa mentinem relatia noastra si totul s-a stricat.Sincer.Imi pare rau.
      Scriu aceste randuri pentru ca ma doare cand vad oameni care ma lovesc si ma privesc cu ura.Nu ma dor loviturile lor ci ma doare faptul ca le-am dat sansa sa ma loveasca.Am avut incredere in cine nu trebuie,si am considerat prieten pe cine nu imi era...Ma doare ca am gresit.Ma doare ca am ales gresit...ca v-am ales gresit.Insa asta e trecut si trecutul e nu-l mai putem schimba insa viitorul il putem face frumos...si eu am inteles asta,sper ca si voi sa faceti la fel.Eu am renuntat de mult la lupta pe care vad ca voi o duceti cu mine,s-au mai bine zis doar credeti ca eu lupt cu voi...Oh,nu.Demult am renuntat sa lupt impotriva oamenilor.
      Sa nu credeti ca prin ceea ce scriu aici arat un moment de debilitate...deloc.Sunt o persoana sincera si incerc sa fiu asa tot timpul,iar acum 2 august 2012 la ora 1:09 asta simt,asta zic.Ce v-a vi in viitor nu stiu...Am nadejdea ca va fi bine.Cu mine.Cu voi .Cu toti...

|
This entry was posted on 15:07 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

6 comentarii:

On 2 august 2012 la 00:07 , Anonim spunea...

Dragul meu, nu trebuie sa fii suparat, eu una iti zic cu mana pe inima, ca nu imi pasa de amicii mei, lupta ca familia ta sa fie bine, pentru ca ei iti vor binele fara a fi condusi de interesele proprii.
Bafta!:)

 
On 2 august 2012 la 02:18 , ღAzucenaღ spunea...

E normal sa avem momente in care spunem:" sunt singur,nu am prieteni",dar pana la urma prietenia e o eticheta,e o denumire,ce simti tu pentru ceilalti e adevarul tau,e realitatea ta,evident ca mai suntem si tradati,evident ca nu suntem cei mai importanti pentru cei din jur,tocmai acesta e motivul pentru care trebuie ca noi insine sa fim cei mai importanti pentru noi.Totul va fi bine daca noi credem ca va fi bine.A gresi e normal,daca n-am gresi n-am invata nimic,insa sa lupti contra oamenilor e imposibil,insa sa-ti impui punctul de vedere in societate,intre oameni nu e imposibil,asa ca eu lupt alaturi de oameni,nu contra lor.Nu toti oamenii sunt la fel,poate cei care te-au inconjurat pe tine nu au fost cei potriviti.

 
On 2 august 2012 la 06:14 , C.L.M. spunea...

poate tu te-ai indepartat de ei... eu stiu ca asta fac... eu ma indepartez si ei ma lasa...

 
On 2 august 2012 la 06:38 , Only Books spunea...

E bine să fim optimişti când vine vorba de viitor. La urma urmei în cine altcineva ne putem pune speranţele?

Dee.

 
On 8 august 2012 la 00:08 , Anonim spunea...

Probabil a fost si vina noastra ca sau indepartat de noi..hai sa fim sinceri

 
On 19 august 2012 la 12:07 , Bianca Tămaș spunea...

Oamenii carora le pui sufletul pe tava te ranesc cel mai rau. il iau si il tarasc, il lovesc pana il lasa inert, pana ajungi in punctul in care nu stii daca vei putea vreodata sa il resuscitezi...

Insa cine te iubeste, te iubeste neconditionat si nu va renunta niciodata la tine! Indiferent de schimbarile prin care treci..