Author: llobyt
•10:58
         2 septembrie 2012.Madrid.Santiago Bernabeu.In jurul unui tip cu corp de atlet ,gelat,chipes,o multime de ziaristi si fotografi faceau coada cu urechile bine deschise sa auda ce le vorbeste ''profetul,,  Bla Bla Bla...Aiurea.
Insa la un moment dat dupa mai multe raspunsuri isi deschide sufletu ,omul nostru si printre altele spune : ''Sunt trist''...Omul acesta este Cristiano Ronaldo.Zeul prea multor suflete si ultimul om de pe pamant care ar fi trebuit sa spuna lucrul acesta.Platit cu 12 milioane de euro pe sezon.Iubit de mii de oameni +  Iryna Shayk,omul nostru se plange...pe cand altii mor de foame,se sinucid sau duc lipsa de tot de ce-ar avea nevoie Cristiano e trist.Parca astepta ca noi toti sa fim tristi impreuna cu el iar mai apoi el sa se intoarca in lux iar noi in praf.
         Zilele urmatoare au urmat o gramada de critici.Oameni mari ai fotbalului i-au dat portughezului cu cuvinte grele in cap,iar ici colo cate un coleg incerca sa para ca-l sustine.Insa el se lasa asteptat.Probabil ca isi daduse seama de ce a facut.,,Mai bine taceam'' vreau sa cred ca sunt cuvintele care nu l-au lasat sa doarma pe ,,papusica lui Mou'' insa lucrurile astea raman acolo.Timpul le va ascunde.Pentru Ronaldo probabil v-a urma o marire de salar si multi pupici inainte de culcare...Sa-i treaca...
       Insa traim intr-o lume in care se moare de foame,sete si se sufera enorm.Bietii oameni din Somalia n-au nici macar puterea sa spuna ca sunt tristi.Tristetea e viata lor.Iar mancarea ce o au ei e tot...tristetea.
  Ma alatur si eu celor care de a lungul timpului i-au dat ''dislike''lui Ronaldo.E trist sa vezi lumea in care traim insa e mai trist sa vezi oameni care au tot ce le doreste inima si inca se plang...Trist dar adevarat.



|
This entry was posted on 10:58 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

2 comentarii:

On 14 septembrie 2012 la 00:54 , Unknown spunea...

Nu sunt de acord, stii bine ca faima, banii, popularitatea, femeile etc nu aduc de multe ori fericirea.

 
On 21 septembrie 2012 la 12:27 , Igor_04 spunea...

foarte bine spus...
La unii mor copii de foame, se imbolnavesc, si multe elte nenorociri...si asta da se numeste tristete. Dar lui sarmanul CR ii este pur si simplu trist ca dupa meci va merge sa se distreze si sa faca tot ce ii trece prin cap.