Author: llobyt
•05:26
                    Mă simt străin față de tot ceea ce mă înconjoară.Un  fugar  într-un pustiu de neajunsuri.Îmi simt picioarele bătrâne și mersul greoi pe al lumii drum plin de păcate.Port în mine sentimente de iubire față de lucruri inexistente iar viata,viata mi se pare o capcana cu un sfârșit clar,îndeajuns de aproape ca să-l pot simți.Mi-e greu să privesc înainte când știu că totul e la fel  ,iar prin ce-am trecut o să mai trec și nu vreau.Ceva mă obligă să parcurg drumuri  pe care întâlnesc nefericire și suferința.Singurul lucru pozitiv pe care îl am în minte e faptul că mâine va fi altfel.Un altfel frumos,care  va însemna fericire pentru sufletul meu.Dar până atunci am nevoie de putere pentru a  merge înainte.Și o caut la tine.Tu ești puterea de care am nevoie.Vino.Te chem să-mi fi de folos și să mă ajuți să devin un om constant pe cărări pline de oscilații.
|
This entry was posted on 05:26 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

5 comentarii:

On 14 decembrie 2013 la 12:10 , Lavinia Dance spunea...

Asa este viata asta, mereu speram ca maine va fi mai bine, dar suntem dezamagiti si suparati, de multe ori avem probleme si parca totul e impotrvia noastra, de ce e asa o stie El, dar eu stiu sa iti zic ceva , atata timp cat il avem pe Dumnezeu cu noi totul va fi bine!

 
On 30 iunie 2019 la 15:19 , Allison Howarts spunea...

Bună ziua, sunt Allison Howarts După ce am fost în relație cu Anderson de ani de zile, sa despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul a fost zadarnic, l-am vrut atât de mult din cauza dragostei pe care o am pentru el, L-am rugat cu totul, am făcut promisiuni, dar a refuzat. Mi-am explicat problema prietenei mele și ea mi-a sugerat să contactez mai degrabă un vrăjitor care să mă ajute să arunc o vrajă care să-l aducă înapoi, dar eu sunt tipul care niciodată nu credea în vrajă, nu aveam de ales decât să încerc, mi-a trimis poșta de vrajă și mi-a spus că nu există nici o problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că fostul meu se va întoarce la mine în trei zile, a aruncat vraja și în mod surprinzător în a doua zi, era în jurul orei 16.00. Ex-ul meu ma sunat, eram atât de surprins, am răspuns la telefon și tot ce mi-a spus a fost că a fost atât de rău pentru tot ce sa întâmplat încât a vrut să mă întorc la el, că mă iubește atât de mult. Am fost atât de fericit și am mers la el, așa am început să trăim împreună din fericire din nou. De atunci, am promis că oricine știu că are o problemă de relație, aș fi de ajutor pentru o astfel de persoană, referindu-mă la singurul vrăjitor real și puternic care ma ajutat cu propria mea problemă. email: ogagakunta@gmail.com puteți să-l trimiteți prin e-mail dacă aveți nevoie de asistență în relația dvs. sau în orice alt caz sau pe WhatsApp pe +2348069032895
1) vrăji vrăji
2) vrăji pierdute
3) Vrăjile divorțului
4) Vrăjile căsătoriei
5) Vraja de legare.
6) vrăji de rupere
7) Înlăturați un iubit trecut
8.) Vrei să fii promovat în biroul tău / vraja de loterie
9) doresc să-ți satisfacă iubitul
Contactați acest mare om dacă aveți o problemă pentru o soluție durabilă
ogagakunta@gmail.com

 
On 2 decembrie 2019 la 22:51 , Unknown spunea...

Bună ziua tuturor sunt atât de fericit să împărtășesc minunata mea experiență despre dr. ODION, că este un caster puternic de vraja din vestul Africii, m-a ajutat să arunc o vraja de dragoste care mi-a readus iubitul la mine în 48 de ore, așa cum a promis că este un om al cuvintelor sale și atât de mult cred în el și am îndreptat mulți dintre prietenii mei către el și ei obțin întotdeauna rezultatul bun pe care îl caută dacă aveți nevoie de ajutorul lui, contactați acest caster puternic vrăjitor numit Dr. ODION, contactați-l prin e-mail; (drodion60@yandex.com) sau puteți, de asemenea, să-l apelați la +2349060503921.

 
On 12 decembrie 2019 la 07:54 , Unknown spunea...

Vreau să spun lumea despre DR ODION, Marele vrăjitor care mi-a adus înapoi soțul meu când am crezut că toată speranța a fost pierdută. DR ODION s-a folosit de vraja lui puternică pentru a-mi pune un zâmbet pe față, readucându-mi omul cu vraja lui, la început am crezut că visam când soțul meu se întoarce la mine în genunchi implorându-mă să-l iert și să-l accept înapoi și mereu de atunci, el mă iubește mai mult decât mă așteptam vreodată, așa că mi-am făcut un jurământ sinelui meu că voi anunța Lumea despre DR ODION pentru că este un Dumnezeu pe pământ. Ai probleme în relația ta? partenerul tău s-a despărțit de tine și încă îl iubești și îl vrei înapoi? Aveți probleme cu finanțarea dvs.? sau aveți nevoie de ajutor de orice fel, atunci contactați DR ODION astăzi pentru că vă ofer 100% garanție că el vă va ajuta la fel cum m-a ajutat. DR ODION. Contactați-l imediat prin e-mail: (drodion60@yandex.com) sau sunați / Whattsapp numărul său de telefon mobil +2349060503921 contactați-l acum și problemele dvs. vor fi rezolvate pentru totdeauna. Vă mulțumim încă o dată DR ODION pentru marea ta muncă.

 
On 4 septembrie 2020 la 18:03 , Don Chris Walker spunea...

BONJOUR
le spectateur est ici pour partager mon témoignage sur la façon dont j'ai finalement rejoint le capot des Illuminati et suis devenu RICHE, CÉLÈBRE ET PUISSANT, j'ai fait de mon mieux pour devenir membre du capot mais j'ai été arnaqué plusieurs fois, avant de finalement tomber sur un témoignage sur le net alors j'ai contacté l'agent, j'avais tellement peur qu'il me demande beaucoup d'argent avant de pouvoir rejoindre le quartier mais à ma grande surprise il n'a demandé à acheter que les articles que j'ai fabriqués et aujourd'hui je suis si heureux de le dire au monde qui est riche et a pu construire de nombreuses entreprises avec tout cela, j'ai la somme de 20 millions de dollars sur mon compte personnel et je suis également connu dans le monde entier pour les affaires qui m'ont été confiées par les Illuminati et qui ont aussi la le pouvoir de faire ce que je veux ... je sais que beaucoup de gens peuvent être sur mon chemin et demander de l'aide ici est leur
email officiel: illuminatibrotherhood5555@gmail.com
WhatsApp +3197005032123
www.gaia.com/article/what-is-the-illuminati
Méfiez-vous des escrocs et vous devez être âgé de plus de 18 ans.