Author: llobyt
•15:57
21 ani,7889 zile,189336 ore,11360160 minute,681609600 secunde.

 Îmi place să-mi număr viaţa.Îmi place să ajung la concluzia că timpul trece prea repede apoi să realizez ca..defapt ,noi trecem prin timp.
Îmi place să mă gândesc la trecut  şi astfel să-mi fac un viitor mai bun.
Îmi place viaţa.O sorb zilnic din paharul bunataţii Tatălui.
Îmi place să iubesc viaţa,însă nu aşa de mult ca pe a altora.
Îmi place să cred ca nu trăiesc deageaba ci că totul are un scop.Bucuria mă face să visez iar necazul să sper.
Îmi place drumul vieţii mele.E mai greu ca a multora,cred eu.Dar e special.E drumul amintirilor din trecut ,paşilor din prezent şi ţintelor din viitor.
Îmi place .E o plăcere specială.Plăcerea mea de a vieţui.
|
This entry was posted on 15:57 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

2 comentarii:

On 30 iunie 2019 la 15:16 , Allison Howarts spunea...

Bună ziua, sunt Allison Howarts După ce am fost în relație cu Anderson de ani de zile, sa despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul a fost zadarnic, l-am vrut atât de mult din cauza dragostei pe care o am pentru el, L-am rugat cu totul, am făcut promisiuni, dar a refuzat. Mi-am explicat problema prietenei mele și ea mi-a sugerat să contactez mai degrabă un vrăjitor care să mă ajute să arunc o vrajă care să-l aducă înapoi, dar eu sunt tipul care niciodată nu credea în vrajă, nu aveam de ales decât să încerc, mi-a trimis poșta de vrajă și mi-a spus că nu există nici o problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că fostul meu se va întoarce la mine în trei zile, a aruncat vraja și în mod surprinzător în a doua zi, era în jurul orei 16.00. Ex-ul meu ma sunat, eram atât de surprins, am răspuns la telefon și tot ce mi-a spus a fost că a fost atât de rău pentru tot ce sa întâmplat încât a vrut să mă întorc la el, că mă iubește atât de mult. Am fost atât de fericit și am mers la el, așa am început să trăim împreună din fericire din nou. De atunci, am promis că oricine știu că are o problemă de relație, aș fi de ajutor pentru o astfel de persoană, referindu-mă la singurul vrăjitor real și puternic care ma ajutat cu propria mea problemă. email: ogagakunta@gmail.com puteți să-l trimiteți prin e-mail dacă aveți nevoie de asistență în relația dvs. sau în orice alt caz sau pe WhatsApp pe +2348069032895
1) vrăji vrăji
2) vrăji pierdute
3) Vrăjile divorțului
4) Vrăjile căsătoriei
5) Vraja de legare.
6) vrăji de rupere
7) Înlăturați un iubit trecut
8.) Vrei să fii promovat în biroul tău / vraja de loterie
9) doresc să-ți satisfacă iubitul
Contactați acest mare om dacă aveți o problemă pentru o soluție durabilă
ogagakunta@gmail.com

 
On 31 octombrie 2019 la 09:38 , Steve Mills spunea...

Ma numesc Ted Volan, sunt din Italia. Eu și soția mea suntem căsătoriți de aproximativ 7 ani acum. Ne-am căsătorit fericit cu doi copii, un băiat și o fată. Acum 3 luni, am început să observ ceva comportament ciudat din partea lui și câteva săptămâni mai târziu am aflat că soția mea vede cineva. A început să vină târziu acasă de la serviciu, cu greu îmi mai pasă de mine sau de copii, Uneori iese și nici măcar nu se mai întoarce acasă de vreo 2-3 zile. Am făcut tot ce am putut pentru a rezolva această problemă, dar în totalitate. Am devenit foarte îngrijorat și am avut nevoie de ajutor. Când navighez pe internet săptămâna trecută, am dat peste un articol care sugera că dr. Ogundele poate ajuta la rezolvarea problemelor conjugale, la refacerea relațiilor rupte și așa mai departe. Deci, am simțit că ar trebui să-i încerc. L-am contactat și el mi-a făcut o vrajă și mi-a spus că soția mea se va întoarce cu 24 de ore, ce minune a venit soția mea și mi-a cerut scuze pentru greșelile pe care le-a făcut și mi-a promis că nu o va mai face niciodată. De atunci, totul a revenit la normal. Eu și familia mea trăim din nou fericiți împreună. Toate mulțumesc dr. Ogundele. Dacă aveți nevoie de o casetă de vrăji care poate arunca o vraja care funcționează cu adevărat, mi-a spus să împărtășesc mărturia pe internet pentru ca oamenii să cunoască lucrurile bune pe care le-a făcut, vă sugerez să îl contactați dacă aveți nevoie de ajutor, Dr. Ogundele vă poate oferi orice fel de ajutor, cum ar fi vindecarea tuturor tipurilor de boli, cazuri de judecată, vraja de sarcină, protecție spirituală și multe altele. Nu vă va dezamăgi. Acesta este e-mailul său: ogundeletempleofsolution@gmail.com WhatsApp și Viber Chat: +27638836445.