Author: llobyt
•15:07
    Nu e vinovată frumoasa seară de primăvară că scriu,chiar dacă imi creşte inima in piept când văd copacii înviind si schiţând mii de zâmbete sub formă de floricele.Nu sunt cuprins  nici de o  melancolie care să mă facă visător pierdut într-o lume de cuvinte.Nuup! Eu am scris ,scriu si voi scrie mereu din acelaşi simplu motiv: ,,simt".

Simt splendoarea naturii şi mă împinge dragostea faţă de ea sa-mi aştern într-un articol gândurile.Să-i ridic Creatorul in slăvi.Simt...

Simt in piept dureri.Uneori.Neajunsurile vieţii mă fac să simt.Să scriu.Să fiu eu într-o lume anapoda.

Simt timpul şi-l transform in cuvinte.Simt viaţa si o leg prin versuri să fie mai hazlie.Simt...

           Dar astăzi mai mult ca oricând te simt pe tine.Firavă ca razele lunii pe un cer înnorat.Gingaşă ca ghioceii lui Martie şi plăpândă ca în poza ce mi-ai dato zilele trecute cu tine pe când erai baieţel.

    Îţi simt temerile si aş vrea ca împreună să formăm o echipă şi să le alungăm, departe.De tine.De noi.
   Îţi simt reţinerile şi aş vrea sa fii libera pe deplin.Să zbieri,să râzi.Să fii tu însuţi.

Îţi simt ochişorii indreptaţi de multe ori spre deznădejde.Oh,nu! Vreau sa fii o învingătoare!Fii tare!

Te simt...eşti o poezie fără versuri.Un tablou minunat.Splendid.Important.Aparte.Delicat.

Te simt...simplă,potrivită,specială.

Te simt...eşti ceea ce tu nu vrei să crezi.
Te simt...eşti ...o prinţesă fără coroniţă.

Te simt...Simte si tu puterea cuvintelor.Lasă-te convinsă.Nu de mine,ci de ceea ce simt eu.




|
This entry was posted on 15:07 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

3 comentarii:

On 24 aprilie 2015 la 03:10 , Interzisa spunea...

o prințesă fără coroniță? Care-i farmecul atunci?

 
On 24 aprilie 2015 la 05:02 , llobyt spunea...

NU CORONITA FACE TE FACE PRINTESA.cat despre farmec...

 
On 30 iunie 2019 la 15:16 , Allison Howarts spunea...

Bună ziua, sunt Allison Howarts După ce am fost în relație cu Anderson de ani de zile, sa despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul a fost zadarnic, l-am vrut atât de mult din cauza dragostei pe care o am pentru el, L-am rugat cu totul, am făcut promisiuni, dar a refuzat. Mi-am explicat problema prietenei mele și ea mi-a sugerat să contactez mai degrabă un vrăjitor care să mă ajute să arunc o vrajă care să-l aducă înapoi, dar eu sunt tipul care niciodată nu credea în vrajă, nu aveam de ales decât să încerc, mi-a trimis poșta de vrajă și mi-a spus că nu există nici o problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că fostul meu se va întoarce la mine în trei zile, a aruncat vraja și în mod surprinzător în a doua zi, era în jurul orei 16.00. Ex-ul meu ma sunat, eram atât de surprins, am răspuns la telefon și tot ce mi-a spus a fost că a fost atât de rău pentru tot ce sa întâmplat încât a vrut să mă întorc la el, că mă iubește atât de mult. Am fost atât de fericit și am mers la el, așa am început să trăim împreună din fericire din nou. De atunci, am promis că oricine știu că are o problemă de relație, aș fi de ajutor pentru o astfel de persoană, referindu-mă la singurul vrăjitor real și puternic care ma ajutat cu propria mea problemă. email: ogagakunta@gmail.com puteți să-l trimiteți prin e-mail dacă aveți nevoie de asistență în relația dvs. sau în orice alt caz sau pe WhatsApp pe +2348069032895
1) vrăji vrăji
2) vrăji pierdute
3) Vrăjile divorțului
4) Vrăjile căsătoriei
5) Vraja de legare.
6) vrăji de rupere
7) Înlăturați un iubit trecut
8.) Vrei să fii promovat în biroul tău / vraja de loterie
9) doresc să-ți satisfacă iubitul
Contactați acest mare om dacă aveți o problemă pentru o soluție durabilă
ogagakunta@gmail.com