Author: llobyt
•05:29
         Îmi e greu.Simt greutatea poverii cum apasă pe sufletul meu.Sensibil.Zbuciumat.Mă uit înainte.Mult,greu.Mă uit în spate.Parcă totul deageaba.Fiorii disperării îmi parcurg întreg trupul slăbit mai mult ca niciodată.Iubita mea natură s-a transformat.Din verdele-i veșnic măreț de altădată a devenit precum cerul unei zile suparate.Gri. 
  
    Încerc să-mi stăpânesc lacrimile.Nu pot.Ba mai mult încerc să le adun în podul palmei,tremurânde.N-aș vrea să le pierd.Ele fac parte din mine.Mă doare fiecare picătură,dar nu pot să-mi opresc sufletul să se exprime.El doar așa o știe face.Îmi păsa atât de mult. 

 Încât, 
  
  
 încep să caut soluții.Nu vreau să renunț.Vreau să lupt.Nu vreau să iau în calcul eșecul. 
  
 Așa că rog inima să tacă.Și las rațiunea să-mi vorbească.  S-a făcut liniște în suflet.Iar o voce caldă începe să-mi șoptească: 
         Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate; dragostea nu pizmuieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau,nu se bucura de nelegiuire, ci se bucura de adevar,acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. (1 Cor 13).
     Destul.Am înțeles totul.Știu ce trebuie să fac.Asta știu să fac cel mai bine.La asta sunt chemat.E scopul meu.Un scop ce știu că trebuie să-l aplic în viața mea.În a ta.Rămâi lângă mine.Să-mi fie mai ușor.Să dăm o șansa cuvintelor.Cuvântului. 
Author: llobyt
•09:19

           Astăzi,o nouă zi.Aparent ,pentru cei cu viețile lipsite de emoție ,sub jugul rutinei plictisitoare,la fel ca cea de ieri.Pentru mine însă , ziua de astăzi e cu mult mai specială ca cea de ieri.Nu doar pentru faptul că sunt cu o zi mai aproape de tine ci pentru că astăzi e mai
  
 Iar eu,fără să-mi programez asta,astăzi sunt mai fericit ca ieri. 
 Iar fericirea o simt în piept.În viața-mi de poet.De simplu om. 

 Iar eu,fără să caut asta,astăzi sunt mai îndrăgostit de tine decât am fost ieri. 
 Îndrăgostit de urmele pașilor tăi.De simplul fapt că ești.Că sunt.Că suntem. 

 Iar eu,fără să insist,astăzi am primit din partea ta mai multe zâmbete. 
 Raze de speranță.Emoții ascunse într-un suflet profund.Unic.Inocent. 

  
 Iar eu.Eu sunt mai aproape de a fi ceea ce îmi doresc.Mai departe de ceea ce vreau să uit.

 Mai.Ești special.Ești delicat.Ești ceea ce am nevoie.Mulțumesc.