Author: llobyt
•09:14
Draga Sarai,

   Stiu ca  acum nu vei putea citi aceasta scrisoare.Insa stiu cand ca atunci cand tu vei avea de a face cu abecedarul ,cineva va avea grija ca tu sa citesti scrisoarea aceasta.
   In primul rand vreau sa te felicit.Te intrebi de ce? Iti raspund tot atat de repede:Pentru ca esti frumoasa.Indiferent ca plangi sau razi,celor din jurul tau le provoci zambete pe fata ,prin gingasia ta.
   Sarai,acum cand iti scriu aceste cuvinte ,suntem in anul 2010.Si sti ce face lumea acum?Alearga dupa iubire.Toti vreau sa fie iubiti.Exista persoane care detin acest har.Printre aceste persoane esti si tu.Da,micuto,esti iubita.Vrei sa-ti spun cati oameni te iubesc? 1,2,3,4,5,6,7!Vezii,cel putin 7 persoane te iubesc.Insa eu vreau sa-ti vorbesc despre una dintre ele care e mai speciala.Aceasta persoana  de fieacare data cand tu esti bolnavioara sau suferi si aceasta persoana sufera odata cu tine.Intr-o zi cand tu plangeai aceasta persoana imi spunea cu lacrimi in ochi,ca in orice moment ar fi gata sa-si dea viata pentru tine.Fiindca dragostea nu are limite,persoana aceasta te iubeste cate celelalte 6 la un loc.O,ce minunat.Te invidiez putin:)
    Cu putine zile inainte ca tu sa apari pe aceasta lume,eu am plecat pe un drum foarte ,foarte lung si greu.Insa la sfarsitul acestui drum se afla cel mai frumos loc posibil.Vreau sa mai stii,ca inainte ca tu sa fi existat ,Cineva a scris pe coperta unei carti numele tau,si a puso intr-o biblioteca foarte, foarte mare.In ziua cand te-ai nascut aceasta carte ti-a fost data.In tot timpul vietii tale tu vei scrie in aceasta carte.Insa  nu vei scrie cu stiloul sau cu creionul.Vei scrie cu fapte.Mi-a soptit mie o pasarica la ureche ca deocamdata in cartea ta sunt scrise doar cuvinte de bine.Ai inceput foarte bine scrierea in ea.Sa sti ca si eu am aceasta carte,si la mine nu scrie doar cuvinte bune ca la tine.Intr-o zi vom ajunge amandoi cu aceste cartii in acel loc minunat.Stiu ca vom ajunge.Cred ca viata ta va fi una foarte buna.
   Micuto,eu inchei aici scrisoarea mea si sper sa o primesti si sa iti placa.Ai grija de tine,si sa nu ma uiti.Ohh,nu pot sa inchei fara sa-ti mai spun ceva.Stii,si eu fac parte din cele 7 persoane.Da,Sarai,si eu te iubesc foarte mult.Ouff,ce bine ma simt acum.Te pup dulce.Salut:)
 
|
This entry was posted on 09:14 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

11 comentarii:

On 26 noiembrie 2010, 09:25 , Anonim spunea...

te iubesc :*... atat e tot ce pot spune !!!

 
On 26 noiembrie 2010, 10:10 , llobyt spunea...

hi hi,ma iubeste un anonim

 
On 26 noiembrie 2010, 11:31 , Lavinia Dance spunea...

cat de frumos ai scris robert, foarte frumos, mi-a palcut foarte mult si cred ca si acestei persoane gingase ii va placea foarte mult atunci cand o va citt, se vede ca ai scris din suflet. God bless you.
p.s itr-un fel cuvintele au fost ca si pt mine, ma refer la faza cu cartea,:D

 
On 26 noiembrie 2010, 11:41 , Anonim spunea...

iarta ma, am uitat sa ma semnez :D Cludy - your best friend for ever si mami lu sarai :)

 
On 30 noiembrie 2010, 06:11 , Interzisa. spunea...

:)))

 
On 30 noiembrie 2010, 08:08 , pieptul cald spunea...

Mereu ai avut in tine,acea faramitura de romanticism tipica poetilor.Sti atunci cand mi-ai facut prima poezie?Acele sentimente nu le-am mai intalnit niciodata.Doar tu mi leai dat,si sper ca,curand sa pot sa ma revansez.Maii llobyt,dragule;;)te quierro,prapaditul meu!

 
On 30 noiembrie 2010, 08:10 , llobyt spunea...

hopa:))

 
On 30 noiembrie 2010, 08:14 , llobyt spunea...

piep cald! ce faci?ne vede lumea:))))))
ai glume in program?

 
On 30 noiembrie 2010, 08:15 , ..emilia:D spunea...

..un gest frumos:D..apreciez:*..si sarai si eu ma numar printre cei 7:X..

 
On 3 decembrie 2010, 12:01 , adda_life spunea...

acea fetita sarai are pe cineva (pe acest pamant) care cu siguranta tine mult la ea si i doreste numai bine in viata aceasta.Domnul sa-i binecuvinteze tineretea acestei fetite. foarte frumoasa scrisoare...gbu

 
On 3 decembrie 2010, 20:56 , iri spunea...

unul din lucrurile alea care iti pot implini o intreaga zi, inca de dimineata. minunat. felicitari >:D<