Author: llobyt
•13:48
    Imi amintesc cu durere in suflet de acele zile,o durere ce nu mio mai poate lua nimeni.Va face parte din viata mea pentru totdeauna.Si stau si ma uit la calendaru plictisit de pe perete,la ceasul grabit de pe masa obosita sa care in spinare atata nefolosinta,si imi vin in minte o droaie de lucruri.Tot timpul am fost un om inspirat,cu multe idei si vise insa astazi ma simt legat ,ca un pris de razboi care nu stie ce va fi cu viata lui si pentru care cuvantul speranta nu exista in vocabularul sau.Pur si simplu ma minunez de cate pot trage dupa mine....clipe acre sau momente istorice din viata mea....Stau si analizez ziua de azi si ...am inceputo stresat si o termin cu dureri de cap si cu moralu la limita offside-lui.Azi am iubit,am sperat,am jucat,am lovit,am incurajat,am sfatuit,am ras,am plans,am zambit,am admirat,am incercat...oh si cate n-am mai facut ....si e doar o zi...si ma sperie urat de tot gandul ca intr-o zi voi fi batran si doar gandul meu va vrea sa faca insa trupul va fi de lemn ...putred...neputincios...Boah...:-j ce ganduri...
   Na...ce sa zic ,e trist ca am pierdut incetul cu incetul putin din mine si am inlocuit locul gol cu ceva nou din viitor...dar totusi mie dor de voi dragi vineri in care pierdut pluteam deasupra universului alaturi de propria umbra si ma minunam de ce pot face cu mine insumi....si azi e vineri si regret...as fi vrut sa fie joi,marti sau luni....dar nu vineri...Daca as putea as sterge ziua de vineri din calendar....De ce? Prea multe amintiri legate de aceasta zi ,amintiri ce nu mai pot fi recuperate si doar niste calai imi chinuie gandurile in fiecare seara de vineri....pffffff....Hai ca deja dorm.....no salutare bai.
|
This entry was posted on 13:48 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 comentarii: