Author: llobyt
•17:22

Amandoi stim ca viata e un drum ce trebuie parcurs.Amandoi stim ca pe acest drum vor aparea obstacole,piedici,intristari,crize,e normal sa fie asa.Dar de ce?

E o intrebare buna.Fiecare om,oricat de moral,fericit,puternic ar fi,tot va da peste un moment in viata cand isi va pune aceasta intrebare.O sa incerc sa iti raspund.Sper sa reusesc.

Voi incepe prin a-ti povesti ceva.
     

Adolescent fiind,a venit si in viata mea ziua cand m-am indragostit pentru prima data.Prima iubire.Stii tu.Pot sa spun ca a fost frumos.Ma trezeam dimineata entuziazmat,cu chef de a merge la scoala,nu pentru a fi activ la ore ci pentru ca acolo ,la scoala,era ea.Fata cu ochii perfecti.Iubita mea.Imi petreceam timpul cu capul in nori.Prea fericit.Prea putin gandeam.Astfel ca totul s-a terminat iar dupa o luna de fericire a urmat o luna gri.Desigur acum dupa atatia ani zambesc,mi se pare o prostie perioada aceea,insa atunci acela era necazul meu.Marele meu necaz.Nu prea intelegeam viata.

Ei bine,de ce ti-am povestit asta?
In momentele acelea cand pentru prima data in viata am gustat din tristete prin mintea mea au trecut milioane de ganduri.Parca mintea imi cerea sa fac ceva!Si stiti ce am facut?   I-am dedicat timp matematicii si literaturii astfel pregatindu-ma pentru acel examen national.

Timpul a trecut.Iar eu meditand la cele intamplate am constatat un lucru.Incercarile,piedicile ,apar in vietile noastre ca sa ne faca mai buni.Pentru mine acele momente au adus cu ele si o clipa cand m-am trezit si am realizat ce trebuie sa fac defapt eu.Pe ce trebuie sa pun pret cu adevarat.
Poate si tu treci print-o criza.Daca da,atunci opreste-te putin din plans,si gandeste-te putin la viata ta.Esti in necaz.E normal.Nu dispera.Esti acolo cu un scop.Poate trebuie sa schimbi ceva la viata ta,sa elimini ceva,sa adaugi ceva.Poate ca si tu trebuie sa te trezesti la realitate si sa dai o importanta mai mare lucrurilor care au valoare cu adevarat.
Drumul inspre fericire e mai aproape de noi decat credem.E la un pas.Acest pas se numeste vointa.Trebuie sa vrei sa fi fericit.Iar daca iti doresti cu adevarat ,viata te va duce exact acolo.Crede numai!

|
This entry was posted on 17:22 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

4 comentarii:

On 20 ianuarie 2014, 09:53 , Dana spunea...

Chiar nu reuşesc să înţeleg de ce ni se întâmplă anumite lucruri.Există cu siguranţă un motiv,dar acum,sinceră să fiu ,nu văd niciunul.Uneori am impresia că se întâmplă totul doar în mintea mea,că ar fi trebuit să depăşesc momentul,că nu e normal să reacţionez aşa.
Deşi au trecut aproape 4 luni de când ne-am despărţit,continui să mă simt exact ca în prima săptâmână:debusolată,neştiind ce să fac,cum să reacţionez.Indiferent cât de mult aş ieşi,aş socializa ,nu reuşesc ..Nu ştii cât mi-aş dori să nu mai fiu atât de statornică în tot ce simt,să-mi văd de viaţă :))..

 
On 20 ianuarie 2014, 11:24 , Lavinia Dance spunea...

Momentan as vrea si eu sa invat pt scoala dar nu sunt in stare, stationez. Am inteles ca am de invatat de aici...dar cand am dat sa fac un pas am cazut inapoi...sa fie oare ca mai am si altceva de invatat sau poate doar nu pasesc cu incredere?

 
On 21 ianuarie 2014, 11:02 , llobyt spunea...

e ceva normal...timpul sa te vindece

 
On 30 iunie 2019, 15:19 , Allison Howarts spunea...

Bună ziua, sunt Allison Howarts După ce am fost în relație cu Anderson de ani de zile, sa despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul a fost zadarnic, l-am vrut atât de mult din cauza dragostei pe care o am pentru el, L-am rugat cu totul, am făcut promisiuni, dar a refuzat. Mi-am explicat problema prietenei mele și ea mi-a sugerat să contactez mai degrabă un vrăjitor care să mă ajute să arunc o vrajă care să-l aducă înapoi, dar eu sunt tipul care niciodată nu credea în vrajă, nu aveam de ales decât să încerc, mi-a trimis poșta de vrajă și mi-a spus că nu există nici o problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că fostul meu se va întoarce la mine în trei zile, a aruncat vraja și în mod surprinzător în a doua zi, era în jurul orei 16.00. Ex-ul meu ma sunat, eram atât de surprins, am răspuns la telefon și tot ce mi-a spus a fost că a fost atât de rău pentru tot ce sa întâmplat încât a vrut să mă întorc la el, că mă iubește atât de mult. Am fost atât de fericit și am mers la el, așa am început să trăim împreună din fericire din nou. De atunci, am promis că oricine știu că are o problemă de relație, aș fi de ajutor pentru o astfel de persoană, referindu-mă la singurul vrăjitor real și puternic care ma ajutat cu propria mea problemă. email: ogagakunta@gmail.com puteți să-l trimiteți prin e-mail dacă aveți nevoie de asistență în relația dvs. sau în orice alt caz sau pe WhatsApp pe +2348069032895
1) vrăji vrăji
2) vrăji pierdute
3) Vrăjile divorțului
4) Vrăjile căsătoriei
5) Vraja de legare.
6) vrăji de rupere
7) Înlăturați un iubit trecut
8.) Vrei să fii promovat în biroul tău / vraja de loterie
9) doresc să-ți satisfacă iubitul
Contactați acest mare om dacă aveți o problemă pentru o soluție durabilă
ogagakunta@gmail.com