Author: llobyt
•15:44
Te înţeleg perfect amice!Lumea ta,acum e a mea.Singuratatea ta o retraiesc eu.Aceleasi mentalitati ma chinuie si pe mine.Degeaba mergem inainte.Lasam valorile in urma.Suntem goi.Suflete chinuite de desele neimpliniri ale vietii.Tragicul ne inconjoara insa putin isi dau seama.Dar hai sa vorbim despre noi.Sau....mai bine....tac!
|
This entry was posted on 15:44 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

2 comentarii:

On 12 februarie 2014, 04:19 , Lavinia Dance spunea...

Nu poti mergi inainte daca lasi valorile in urma, sau te duc picioarele de fapt tu sationezi pe undeva...
Afla ce te face sa lasi acele valori in urma, gandeste-te de ce stationezi..valorile tale ar trebui sa creasca...
In Hristos omul din nauntru trebuie sa se inoiasca zi de zi...
Si eu stationam..asa ca El mi-a zis..Lavinia ce faci, treci la drum, si acum trece pe la tine si zice Robert, ce faci..treci la drum, sunt cu tine!

 
On 30 iunie 2019, 15:18 , Allison Howarts spunea...

Bună ziua, sunt Allison Howarts După ce am fost în relație cu Anderson de ani de zile, sa despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul a fost zadarnic, l-am vrut atât de mult din cauza dragostei pe care o am pentru el, L-am rugat cu totul, am făcut promisiuni, dar a refuzat. Mi-am explicat problema prietenei mele și ea mi-a sugerat să contactez mai degrabă un vrăjitor care să mă ajute să arunc o vrajă care să-l aducă înapoi, dar eu sunt tipul care niciodată nu credea în vrajă, nu aveam de ales decât să încerc, mi-a trimis poșta de vrajă și mi-a spus că nu există nici o problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că fostul meu se va întoarce la mine în trei zile, a aruncat vraja și în mod surprinzător în a doua zi, era în jurul orei 16.00. Ex-ul meu ma sunat, eram atât de surprins, am răspuns la telefon și tot ce mi-a spus a fost că a fost atât de rău pentru tot ce sa întâmplat încât a vrut să mă întorc la el, că mă iubește atât de mult. Am fost atât de fericit și am mers la el, așa am început să trăim împreună din fericire din nou. De atunci, am promis că oricine știu că are o problemă de relație, aș fi de ajutor pentru o astfel de persoană, referindu-mă la singurul vrăjitor real și puternic care ma ajutat cu propria mea problemă. email: ogagakunta@gmail.com puteți să-l trimiteți prin e-mail dacă aveți nevoie de asistență în relația dvs. sau în orice alt caz sau pe WhatsApp pe +2348069032895
1) vrăji vrăji
2) vrăji pierdute
3) Vrăjile divorțului
4) Vrăjile căsătoriei
5) Vraja de legare.
6) vrăji de rupere
7) Înlăturați un iubit trecut
8.) Vrei să fii promovat în biroul tău / vraja de loterie
9) doresc să-ți satisfacă iubitul
Contactați acest mare om dacă aveți o problemă pentru o soluție durabilă
ogagakunta@gmail.com