Author: llobyt
•14:10
          Zilele astea s-a schimbat putin vremea.Un vant furios ne-a vizitat, acompaniat de trecatoare si reci ploi.E un semn si asta...Dar de ce iti vorbesc de vreme? Bineee,m-ai prins...Am emotii.
    Emotii care ma cuprind de fiecare data cand ma gandesc la tine.Absurd am putea cataloga comportamentul meu.Baiat fiind ar trebui sa ma incord o data si sa-mi revin,insa uneori lucrurile ies din tipar.Ne depasesc.Mi-e greu sa-ti vorbesc insa e atat de usor sa ma gandesc la tine.La ochii tai...Acei ochi vinovati,care atunci cand i-am vazut prima oara au produs in mine un sentiment nemaintalnit pana atunci...Si din acel moment ,n-a mai trecut o singura seara in care sa nu adorm cu gandul la tine.
      M-am indragostit de pasii tai,te caut zilnic prin multime,uneori te gasesc,insa nu esti a mea.M-am indragostit de felul tau de a ma saluta.E tot ce mi-ai oferit .M-am indragostit de tot ce iti apartine,de ce ma lasi sa vad...Astept ziua cand o sa te iau in brate si o sa incep sa ma indragostesc de ce nu se vede insa se simte...Stiu ca aceea zi va veni.Cred ca va veni,de aceea in fiecare dimineata ma trezesc zambind ,poate asta e ziua sau daca nu,oricum, sunt cu o zi mai aproape de tine...
 
|
This entry was posted on 14:10 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

3 comentarii:

On 24 martie 2014, 02:01 , Lavinia Dance spunea...

Asta se intampla cand te indragostesti...

 
On 3 aprilie 2014, 10:47 , Anonim spunea...

Serios???

 
On 30 iunie 2019, 15:18 , Allison Howarts spunea...

Bună ziua, sunt Allison Howarts După ce am fost în relație cu Anderson de ani de zile, sa despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul a fost zadarnic, l-am vrut atât de mult din cauza dragostei pe care o am pentru el, L-am rugat cu totul, am făcut promisiuni, dar a refuzat. Mi-am explicat problema prietenei mele și ea mi-a sugerat să contactez mai degrabă un vrăjitor care să mă ajute să arunc o vrajă care să-l aducă înapoi, dar eu sunt tipul care niciodată nu credea în vrajă, nu aveam de ales decât să încerc, mi-a trimis poșta de vrajă și mi-a spus că nu există nici o problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că fostul meu se va întoarce la mine în trei zile, a aruncat vraja și în mod surprinzător în a doua zi, era în jurul orei 16.00. Ex-ul meu ma sunat, eram atât de surprins, am răspuns la telefon și tot ce mi-a spus a fost că a fost atât de rău pentru tot ce sa întâmplat încât a vrut să mă întorc la el, că mă iubește atât de mult. Am fost atât de fericit și am mers la el, așa am început să trăim împreună din fericire din nou. De atunci, am promis că oricine știu că are o problemă de relație, aș fi de ajutor pentru o astfel de persoană, referindu-mă la singurul vrăjitor real și puternic care ma ajutat cu propria mea problemă. email: ogagakunta@gmail.com puteți să-l trimiteți prin e-mail dacă aveți nevoie de asistență în relația dvs. sau în orice alt caz sau pe WhatsApp pe +2348069032895
1) vrăji vrăji
2) vrăji pierdute
3) Vrăjile divorțului
4) Vrăjile căsătoriei
5) Vraja de legare.
6) vrăji de rupere
7) Înlăturați un iubit trecut
8.) Vrei să fii promovat în biroul tău / vraja de loterie
9) doresc să-ți satisfacă iubitul
Contactați acest mare om dacă aveți o problemă pentru o soluție durabilă
ogagakunta@gmail.com