Author: llobyt
•09:45
     13 septembrie.Bune toate si frumoase pana aici.Azi dimineata cand mi-a sunat telefonul la ora 7:45 am crezut ca e o gluma de prost gust,dar nu a fost asa.In cateva secunde am incercat sa-mi reimprospatez memoria:Oare ce-i cu zarva asta?si mai ales la ora asta?.Am dat cu capu de concluzia ca azi incepe scoala.Pe drum spre scoala am realizat ca in loc sa respir aer ,respiram emotiile bobocilor si mai luam si cate o gura de nervi de-acelor care altadata la ora asta dormeau.Se zice ca astia is cei mai frumosi ani ai nostri...si intr-un fel ii dau dreptate la ala care o zis asta,stie el de ce a ziso.Tre sa recunosc ca mi-a fost dor de scoala mea si de colegii mei,poate o sa-mi schimb parerea asta dupa cateva teste dar deocamdata asta e.Na,fie ce a fi eu va las aici .bafta maaa,prapaditilor.Anu asta va doresc sa luati numai noteee buneee!saluttttttttt!
|
This entry was posted on 09:45 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

7 comentarii:

On 13 septembrie 2010 la 10:16 , BellaVanilla spunea...

Tu ai inceput scoala cu bine :) Bravo tie:) eu am inceput`o cu nervi:)) maine deja fac ore :(( iti doresc si tie note bune:)) si prieteni cat se poate de "mai adevarati"...:) caci ai mei, par cat se poate de guralivi... spui ceva si a doua zi deja stie toata scoala opinia ta:)) eh, oricum! Succes cu scoala >:D<

 
On 13 septembrie 2010 la 11:01 , Anonim spunea...

Fruntea sus...fiecare lucru Cineva il face frumos la vremea lui, nu? ;)
...iar cat despre colegi...hmmm...Albert Pine zicea: Ce facem pt noi moare cu noi, ceea ce facem pt altii, pt lume, ramane nemuritor.

 
On 13 septembrie 2010 la 12:10 , Foudre spunea...

ideea e : la mine a fost DEVASTATOR . luand in consideratie ca nu stiu limba si nu am nici ce-a mai mica idee despre copiii de aici . materia se anunta a fii ... dezgustatoare . testez din toate inca din prima ... m-au luat cam brusc toate lucrurile astea .
trecem noi peste , n-avea grija .
bafta si la cat mai multi de 10 b-)

 
On 14 septembrie 2010 la 02:00 , Anonim spunea...

If life was easy, where would all the adventure be? :)

 
On 14 septembrie 2010 la 05:30 , llobyt spunea...

sara,credema k si eu am trecut prin exact ce treci tu.sti asta.si mai sti k tiam zis k dupa ploaie iasa soarele.stai linistita.k totul va fi bine.


bella,toti facem ore.doar deasta mergem la scoala.ms pt ce mi-ai zis si pt comm

 
On 14 septembrie 2010 la 09:10 , ღAzucenaღ spunea...

Pot fi ani frumosi sau mai putin frumosi ,important e sa stim sa comunicam ca sa ne facem cati mai multi prieteni. Bafta pe care mi-o doresc mie ti-o doresc si tie.

 
On 14 septembrie 2010 la 10:08 , BellaVanilla spunea...

Merci mult de tot pentru comm>:D<