Author: llobyt
•00:21
                Trebuie sa recunosc ca dupa meciul cu Ungaria am inceput sa sper la lucruri frumoase.La Campionatul Mondial din vara viitoare.Parca nu-mi venea sa cred ca nationala asta care in ultimii ani mai mult decat sclipiri trecatoare nu a aratat nimic alceva, are sanse asa de mari sa ocupe o pozitie de asemenea onoare.La fel de corect ar fi sa recunosc ca eu de mult nu mai cred in Piturca si oamenii lui sau mai bine zis in FRF.
        Ca fotbalul romanesc scartaie rau nu-i mai o noutate insa multi am uitat de probleme atunci cand ne-am uitat pe clasament si am vazut numele tarii noastre pe locul 2 in grupa ,loc ce duce la baraj,fie el si cu Franta sau Portugalia,era frumos.
      Din pacate lucrurile s-au schimbat rau.Imparatul Terim nu a fost de acord cu aceasta situatie si fiindca a putut sa o schimbe ,a schimbat-o,iar noi ca niste buni romani ,am cedat.Si am facut-o de o maniera oribila.Greselile individuale din partea unora in care ne-am pus nadejdea sau neputinta de a marca ,de altfel lucru esential in fotbal, au fost doar cateva ,,slabiciuni'' care au dus la scufundarea corabiei pe care scria ,,vise romanesti''.
      Acum ,,treaba'' nu mai prea are sens.Cand nu mai depinzi de tine n-ai decat sa astepti si sa speri.Dar din pacate vorba de duh ,,speranta moare ultima'' la romani are o continuare destul de trista ,,dar moare''.
Author: llobyt
•01:48
  7 lucruri esentiale ,,de facut'' inainte de examenul maturitatii.

1.Sa te rogi lui Dumnezeu sa te ajute.Chiar daca ti se pare ca Dumnezeu e departe de tine si nu te baga in seama,El stie toate lucrurile si are mila de oameni si te va ajuta si pe tine daca ii ceri ajutorul.
2.Sa elimini orice presiune.Stiu ca ti se impune sa iei bacul de catre parinti,profesori si chiar de catre propria constiinta,insa nu asta e drumul.Trebuie sa elimini orice presiune,orice stres,astfel incat sa te simti bine ,relaxat si sa dormi linistit noaptea.Stresul nu ajuta la nimic.
3.Sa inveti.Asta e unul dintre cele mai importante lucruri de facut.Incepe sa inveti pentru bac inca de la inceputul clasei a 12 a.Fa-ti un program ,pentru fiecare zi cu materiile la care trebuie sa inveti si respectal.Cu cat incepi mai devreme cu atat vei avea un program mai lejer.
4.Fa sport.Sportul ajuta la oxigenarea creierului.Combina activitatile sportive cu invatatul si vei avea doar de castigat.
5.Invata sa spui NU celor care te cheama la suc atunci cand tu ai de invatat.Stiu ca pare tentant sa renunti putin la invatat si sa iesi,dar nu o face.Sigur te vei intoarce fara chef de invatat si ai pierdut o zi in care puteai face lucruri mai bune decat sa te plimbi.
6.Nu pleca cu gandul ca ,,eu nu pot lua bacul''.Daca pleci cu asemenea idei ,asa o sa ti se intample.De ce ti-e frica nu scapi.Porneste pe ideea ca o sa-l iau pentru ca invat.
7.Nu te baza pe copiat.Stiu ca acum cativa ani a fost la moda sa mergi la bac fara sa sti nimic si sa il iei,insa lucrurile s-au schimbat.Ti se poate intampla ca sa nici nu poti misca capul in sala de examen si atunci o sa-ti para rau ca ai plecat cu asemenea idei.


     Aceastea sunt cateva din lucrurile pe care eu le-am facut in clasa a 12-a ,si rezultatul a venit.Am luat bacul iar acum ma asteapta 4 ani de studentie,frumosi si bine veniti.