Author: llobyt
•00:21
                Trebuie sa recunosc ca dupa meciul cu Ungaria am inceput sa sper la lucruri frumoase.La Campionatul Mondial din vara viitoare.Parca nu-mi venea sa cred ca nationala asta care in ultimii ani mai mult decat sclipiri trecatoare nu a aratat nimic alceva, are sanse asa de mari sa ocupe o pozitie de asemenea onoare.La fel de corect ar fi sa recunosc ca eu de mult nu mai cred in Piturca si oamenii lui sau mai bine zis in FRF.
        Ca fotbalul romanesc scartaie rau nu-i mai o noutate insa multi am uitat de probleme atunci cand ne-am uitat pe clasament si am vazut numele tarii noastre pe locul 2 in grupa ,loc ce duce la baraj,fie el si cu Franta sau Portugalia,era frumos.
      Din pacate lucrurile s-au schimbat rau.Imparatul Terim nu a fost de acord cu aceasta situatie si fiindca a putut sa o schimbe ,a schimbat-o,iar noi ca niste buni romani ,am cedat.Si am facut-o de o maniera oribila.Greselile individuale din partea unora in care ne-am pus nadejdea sau neputinta de a marca ,de altfel lucru esential in fotbal, au fost doar cateva ,,slabiciuni'' care au dus la scufundarea corabiei pe care scria ,,vise romanesti''.
      Acum ,,treaba'' nu mai prea are sens.Cand nu mai depinzi de tine n-ai decat sa astepti si sa speri.Dar din pacate vorba de duh ,,speranta moare ultima'' la romani are o continuare destul de trista ,,dar moare''.
|
This entry was posted on 00:21 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 comentarii: