Author: llobyt
•03:51
          Iată-ne poposind pentru încă o dată în viață în ajunul unei Mărețe Sărbători.Sărbătoarea Nașterii Fiului lui Dumnezeu.Și cu aceleași emoții în suflet,în fiecare an retrăiesc aceste clipe ,simtiind o imensă bucurie pentru că și eu sunt parte a acestui eveniment.Și pentru mine a coborât din slavă Domnul meu și mi-a dăruit viață,o viață frumoasă.Cadoul perfect.
       Însă în inima mea dincolo de marea bucurie ce o am,există un loc,un colț plin de amărăciune.O amărăciune care deseori se citește pe fața mea,neputând să o stăpânesc.O ușoară durere simt în aceste clipe când copilași drăguți bat din poartă în poartă colindând inimile reci ale oamenilor preocupați de a prepara felurite și deosibite bucate.Aceste inimi reci,de multe ori de o tristețe apăsătoare îmi provoacă durere în suflet.Sunt prea păsător de lumea asta,de mediul înconjurător să pot trece cu vederea pe semenii mei care pășesc prin lume cu fețele posomorâte și nu găsesc nici cea mai mică bucurie care să le schimbe aspectul.Și scriu aceste rânduri nefiind un pesimist cu acte în regulă ,ba mai mult ,de puține ori mi-am putut atribui acest adjectiv.Îmi place să gândesc pozitiv însă sincer declar că ajung în momente în care îmi plânge sufletul datorită stării omenirii.
        Dacă e ceva ce îmi doresc în aceste clipe e că toți românii mei să găsească în această Sărbătoare adevărata esență,purul adevăr.Îmi doresc că adevăratul SĂRBĂTORIT,să pătrundă profund în inimile oamenilor și să rămână acolo pentru totdeauna ,provocând o imensă bucurie zilnică indiferent de cât de gri sunt unele zile.Cred că acesta e singurul lucru care mai lipsește acestui popor.Indiferent de cât de multe sunt vocile care vorbesc despre criză eu totuși cred că suntem un popor binecuvântat,însă din păcate mulți nu văd binecuvântarea,sunt orbi.Îl rog pe Bunul Părinte de această Sărbătoare să trimită lumină de sus,iar fiecare românaș să poată vedea dincolo de obiceiuri,tradiții și să-și depășească această mentalitate de multe ori prea superficială.

     Dragii mei ,va doresc la toți,zile frumoase și pline de pace în suflet,împreună cu cei dragi,și fie ca Dumnezeu să binecuvânteze întreagă Românie cu belșug atât pe plan material cât și pe plan spiritual.Sărbători fericite! 
|
This entry was posted on 03:51 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

5 comentarii:

On 28 decembrie 2013, 13:55 , £avinia Humeniuc ♥ spunea...

Ai scris frumos, si eu imi doresc aceleasi lucruri ca si tine, si cred ca putem contribui la asta, prin vorbele si prin purtarea noastra...

 
On 31 decembrie 2013, 05:03 , llobyt spunea...

:P

 
On 31 decembrie 2013, 09:03 , C.L.M. spunea...

Sarbatori fericite si un an nou fericit! <3

 
On 2 ianuarie 2014, 03:24 , llobyt spunea...

multumesc

 
On 2 ianuarie 2014, 03:31 , llobyt spunea...

multumesc