Author: llobyt
•07:26
    Astazi indraznesc sa-ti scriu.Am prins curaj fiindca momentan simt ca nimic n-am de pierdut si prea putin de castigat.Eu,unul dintre cei care in fiecare zi ating pamantul cu picioarele iar norii cu capul ori de cate ori te vad.Iti scriu tie ,cea pe care te-am cunoscut atunci cand intr-o profunda stare de melancolie incercam sa imi imaginez lumea cu o persoana in plus.Cu tine.Te-am asteptat de cel putin 5 clipe dupa cei 20 de ani pe care ii port in spate.Si te voi mai astepta,pentru ca ,chiar daca ai aparut,esti mai departe de mine decat erai atunci cand nu stiam ca existi.Tu nu ma intelegi,iar eu asa cum tu nu ma cunosti,te inteleg perfect.
      Dragostea cu care iti privesc urmele ce le lasi in spatele tau ,nu se va raci chiar daca nu vei inceta sa ma hranesti cu indiferenta.Ma voi purta cu tine ca si cum o iarna se manifesta fara zapada caracteristica,iar lipsa ta e mult mai trista decat lipsa unei ultime piese dintr-un puzzle de doua mii de piese.Te rog ,incearca sa intelegi ca imi esti sortita.Trupul tau degeaba cauta alinare in bratele timpului,defapt trupul tau nu exista pentru ca nu indeplineste unica conditie care sa-l faca existent.Insa tu,tu esti aceea care nu realizeaza ca bratele mele sunt destinul tau,iar viata ta are valoare doar daca va fi impletita cu a mea.Altfel ,vom fi doi pribegi in doua lumi triste,fara sens.
|
This entry was posted on 07:26 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

1 comentarii:

On 30 iunie 2019, 15:19 , Allison Howarts spunea...

Bună ziua, sunt Allison Howarts După ce am fost în relație cu Anderson de ani de zile, sa despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul a fost zadarnic, l-am vrut atât de mult din cauza dragostei pe care o am pentru el, L-am rugat cu totul, am făcut promisiuni, dar a refuzat. Mi-am explicat problema prietenei mele și ea mi-a sugerat să contactez mai degrabă un vrăjitor care să mă ajute să arunc o vrajă care să-l aducă înapoi, dar eu sunt tipul care niciodată nu credea în vrajă, nu aveam de ales decât să încerc, mi-a trimis poșta de vrajă și mi-a spus că nu există nici o problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că fostul meu se va întoarce la mine în trei zile, a aruncat vraja și în mod surprinzător în a doua zi, era în jurul orei 16.00. Ex-ul meu ma sunat, eram atât de surprins, am răspuns la telefon și tot ce mi-a spus a fost că a fost atât de rău pentru tot ce sa întâmplat încât a vrut să mă întorc la el, că mă iubește atât de mult. Am fost atât de fericit și am mers la el, așa am început să trăim împreună din fericire din nou. De atunci, am promis că oricine știu că are o problemă de relație, aș fi de ajutor pentru o astfel de persoană, referindu-mă la singurul vrăjitor real și puternic care ma ajutat cu propria mea problemă. email: ogagakunta@gmail.com puteți să-l trimiteți prin e-mail dacă aveți nevoie de asistență în relația dvs. sau în orice alt caz sau pe WhatsApp pe +2348069032895
1) vrăji vrăji
2) vrăji pierdute
3) Vrăjile divorțului
4) Vrăjile căsătoriei
5) Vraja de legare.
6) vrăji de rupere
7) Înlăturați un iubit trecut
8.) Vrei să fii promovat în biroul tău / vraja de loterie
9) doresc să-ți satisfacă iubitul
Contactați acest mare om dacă aveți o problemă pentru o soluție durabilă
ogagakunta@gmail.com