Author: llobyt
•14:10
             Puțini își mai înțeleg în ziua de azi viața.Afirm asta cu riscul de a fi contrazis de unele guri orgolioase.E greu să accepți că ești condus,mai ales în vremurile astea când cuvântul libertate e cel mai practicat de către societate.Și dacă îmi citești articolul cu puțintică concentrare ai observat că am folosit trei cuvinte care atrag în jurul lor o doză destul de bogată de posibile comentarii.Condus,libertate și societate sunt cuvintele în jurul carora doresc să scriu acest articol .
Citeam zilele trecute  un articol destul de emoționant, zic eu , în care se comparau ultimile două perioade ale poporului nostru.Perioadă condusă de nea Nicu și perioada actuală condusă de acest șir interminabil de nătângi.
           Eu n-am nimic de comentat despre prima etapă mentionanta mai sus.Nu-mi amintesc nici o întâmplare de pe atunci.Probabil n-oi fi existat.Însă am multe de spus despre actualitate. Despre societatea asta meschină.Iar pentru cei care nu am în propriul vocabular acest cuvânt le-ar fi de folos să-l caute în dex.Nu știu tu la ce te gândești când privești în jur însă eu cu puțină imaginație îl văd văd pe maestrul I.L.Caragiale într-un tablou în care stă la o masă și scrie fără întrerupere.Privind în jur ar avea ce scrie.Ar putea cosuma litrii întregi de cerneală scriind despre prostia umană,de exemplu.Cred că pentru el a scrie texte care trag după ele concluzii comice ar fi floare la ureche.Ar avea de unde se inspiră.Grădină e mare iar ppppp...oporul e mult.
           Mi se pare că suntem o generație vândută.Condusă de ideile altora.Ne deplasăm în direcții identice mișcați de gânduri  generate de minți deloc înțelepte.Prefer să nu dau exemple ,să nu menționez nume de oameni ori companii.Îmi place să las cititorul să înțeleagă esența citind printre rânduri.
 Ne declarăm stăpâni ai propriilor noastre vieți însă muncim și ne chinuim sufletul că să ne menținem la suprafața ,că să nu murim de foame.Mai concret.Și în fiecare dimineață ne trezim cu aceleași fețe posomorâte pe care le purtăm cu noi prin lume și astfel formăm o imagine a vieții noastre.O imagine tristă parca-m fi mereu în doliu.
         Avem libertate însă nu avem fericire.Te-ai întrebat vreodată de ce continui să faci lucruri pe care nu îți place să le faci? Te-ai întrebat care e farmecul vieții tale? Ce îți produce bucurie în suflet cu adevărat? Nu! Nu ai făcuto.De asta ești așa.Poate e timpul să spui stop.Să o iei de la capăt .Să fi diferit.Să calci în picioare vorbele  goale din jurul tău.E timpul să te schimbi tu.Mediu înconjurător niciodată nu se va schimbă.Omul e născut să sufere însă tu te-ai născut cu alt scop.Ai totul în tine.În inima ta.Pătrunde acolo ia  ce ai nevoie,și urmează-ți visele.
Author: llobyt
•15:44
Te înţeleg perfect amice!Lumea ta,acum e a mea.Singuratatea ta o retraiesc eu.Aceleasi mentalitati ma chinuie si pe mine.Degeaba mergem inainte.Lasam valorile in urma.Suntem goi.Suflete chinuite de desele neimpliniri ale vietii.Tragicul ne inconjoara insa putin isi dau seama.Dar hai sa vorbim despre noi.Sau....mai bine....tac!
Author: llobyt
•15:59
De fiecare data cand ne-am certat 99% la suta a fost vina mea...si acel 1 % a fost tot din vina mea fiindca te-am lovit pana ai cedat...