Author: llobyt
•14:59
                Oricât mi-ar fi de greu cu tine nu îmi e niciodată prea greu.Umărul tău udat de lacrimi e ceea ce mă ridică.Ochii tăi mă urmăresc iar asta mă face să fiu atent,să nu greşesc.Iar dacă nu greşesc,fac lucrurile bine ,şi asta mă umple de speranţă.
Ştiu că nu îţi place să scriu dar eu o fac.Mă înţelegi.Asta te face minunata.Unică.
Iţi pasă de mine.Imi pasă şi mie mai mult de mine de când te-am cunoscut.
       De fiecare dată când sunt trist tu simţi şi ai nevoie de puţine minute să mă faci sa zâmbesc.Să uit.Să iubesc.
Nu sunt perfect dar tu mă faci să alerg după perfecţiune.N-o voi ajunge niciodată însă motivaţia ce o primesc de la tine mă face să mă simt puternic.
Atunci când un om greşeşte are nevoie de iertare.Ţi-am greşit.Iar tu mai stâns la piep şi mi-ai şoptit:Te iert! Te-am crezut.Aveai dreptate.M-ai iertat.M-am iertat.
         Ai făcut lucruri care mi-au adus mie beneficii iar ţie umilinţă.Le-ai făcut pentru mine lăsând la o parte ce vroiai tu.A contat ce vroiam eu iar acest lucru eu îl numesc dăruire.
            O viaţă ca a ta nu se clădeşte uşor.Un suflet ca al tău îl au doar cei care îşi clădesc destinul după principii dumnezeieştii,care în fiecare zi luptă,zâmbesc şi trăiesc răbdarea.
Un om bun ce îndepartează răul din viaţa altui om are păcate puţine,iar pentru cei cu păcate puţine Stăpânul lumii are multe binecuvântări.Asta e explicaţia ce o găsesc analizându-ţi viaţa.
Îţi mulţumesc e prea puţin.Dar sper ca viaţa să-mi ofere ocazia să îţi dăruiesc mai mult!
Rămâi la fel.Lângă mine.Te iubesc!
|
This entry was posted on 14:59 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

1 comentarii:

On 30 iunie 2019, 15:16 , Allison Howarts spunea...

Bună ziua, sunt Allison Howarts După ce am fost în relație cu Anderson de ani de zile, sa despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul a fost zadarnic, l-am vrut atât de mult din cauza dragostei pe care o am pentru el, L-am rugat cu totul, am făcut promisiuni, dar a refuzat. Mi-am explicat problema prietenei mele și ea mi-a sugerat să contactez mai degrabă un vrăjitor care să mă ajute să arunc o vrajă care să-l aducă înapoi, dar eu sunt tipul care niciodată nu credea în vrajă, nu aveam de ales decât să încerc, mi-a trimis poșta de vrajă și mi-a spus că nu există nici o problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că fostul meu se va întoarce la mine în trei zile, a aruncat vraja și în mod surprinzător în a doua zi, era în jurul orei 16.00. Ex-ul meu ma sunat, eram atât de surprins, am răspuns la telefon și tot ce mi-a spus a fost că a fost atât de rău pentru tot ce sa întâmplat încât a vrut să mă întorc la el, că mă iubește atât de mult. Am fost atât de fericit și am mers la el, așa am început să trăim împreună din fericire din nou. De atunci, am promis că oricine știu că are o problemă de relație, aș fi de ajutor pentru o astfel de persoană, referindu-mă la singurul vrăjitor real și puternic care ma ajutat cu propria mea problemă. email: ogagakunta@gmail.com puteți să-l trimiteți prin e-mail dacă aveți nevoie de asistență în relația dvs. sau în orice alt caz sau pe WhatsApp pe +2348069032895
1) vrăji vrăji
2) vrăji pierdute
3) Vrăjile divorțului
4) Vrăjile căsătoriei
5) Vraja de legare.
6) vrăji de rupere
7) Înlăturați un iubit trecut
8.) Vrei să fii promovat în biroul tău / vraja de loterie
9) doresc să-ți satisfacă iubitul
Contactați acest mare om dacă aveți o problemă pentru o soluție durabilă
ogagakunta@gmail.com